Bergereind


180 m2
Verenigingen: €64,27 / Commercieel: €179,01 *

Bergereind is een grote zaal (180 m2) en is voorzien van het podium (totaal samen 276 m2). Deze zaal is volledig naar wens in te delen door het gebruik van verplaatsbare wanden, tafels en stoelen.

Het podium maakt onderdeel uit van zaal Bergereind, maar kan voor bijvoorbeeld repetities ook apart worden geboekt. Het podium is 11 meter breed en heeft een oppervlakte van 80 m2. Het podium staat via een trap in verbinding met twee kleedkamers op de eerste etage.

Door het verplaatsen van de wand kan Bergereind gecombineerd worden met zaal Duurendseind en ontstaat een grote ruimte voor max. 400 zitplaatsen (totaal 484 m2). Bijzonder geschikt voor culturele voorstellingen en congressen.

Indien gewenst kunnen ook de foyer en zaal Gement gecombineerd worden, zodat nagenoeg de gehele begane grond ingezet kan worden. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tentoonstelling en evenementen.

De combinatie Bergereind/Podium/Duurendseind is voorzien van professionele licht- en geluidinstallatie. De zaal is voorzien van een vaste ringleiding (dovenlus) en een WIFI zender zodat de gasten probleemloos gebruik kunnen maken van internet.
Op verzoek kan een professionele technicus worden ingehuurd om het evenement goed te begeleiden.

* genoemde prijzen zijn per dagdeel (BTW 0%) . Ochtend: 08:30 - 12:30 / Middag: 13:00 - 17:30 / Avond: 18:00 - 23:00

Downloads

Type

Bestandsnaam Download

Reserveer direct!

Interesse? Vraag direct een offerte aan.Wij kunnen u mogelijk een passend aanbod doen, waarbij afgeweken kan worden van nevenstaande tarieven in combinatie met andere afspraken.
Uiteraard kunt u ook bellen met onze locatiemanager 0412 404688 of een e-mail sturen. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.