Wie verzint er ‘n pakkende slogan voor dorpshuis de Berchplaets?

Dorpshuis De Berchplaets is achter de schermen volop in beweging. Er zijn bij het project ‘Berchplaets 2.0’, die eind september plaats vond, talloze ideeën naar voren gebracht. Die ideeën zijn samengevoegd in 6 categorieën. In de categorie of speerpunt ‘Bekendheid van Dorpshuis De Berchplaets in het dorp’ kwam ook een slogan ter sprake. De Berchplaets wil in de komende jaren een pakkende slogan gaan hanteren die echt bij de Berchplaets hoort.

Een pakkende slogan zoals ‘Heerlijk, Helder Heineken’ of ‘Dat is het lekkere van Albert Heijn’ kent u zeker wel. Zo’n slogan wil de Berchplaets ook graag gebruiken op de website, social media, artikelen, posters of filmpjes.

De Berchplaets wil meer mensen uit ons dorp betrekken bij het dorpshuis en vraagt dan ook aan de Berghemnaren, wie verzint er een pakkende slogan voor dorpshuis De Berchplaets? Wie weet wordt jouw slogan wel uitgekozen en is overal te zien in de reklame voor de Berchplaets!

Laat je slogan maar komen en stuur een mailtje naar haroldmazen@deberchplaets.nl of post het bij dit bericht op facebook/deberchplaets. Insturen tot zaterdag 11 december!