Waardevolle en gezellige middag bij ‘Berghem Ontmoet’

Uw zondagmiddag hoeft niet saai te zijn, want dan is er weer Berghem Ontmoet! Berghem Ontmoet was op zondag 5 februari met 43 bezoekers weer een middagje vol gezelligheid in dorpshuis De Berchplaets. En deze keer was het muzikaal ingericht! De organisatie ontving van de Jumbo aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem appelflappen voor bij de koffie. De muzikale middag werd verzorgd door

Berry Bloemberg uit Megen. De gasten werden getrakteerd op acts van ‘Andre van Duin’. Hij had een fietskar bij, volgepropt met plaatjes en attributen voor zijn acts. Op deze manier ‘samen zijn’ is verrassend gezellig. Het was een waardevolle gezellige middag en de gasten hebben genoten van dit verrassende optreden.

De middag werd afgesloten met een lekker bordje macaroni. Voor de culinaire eters was er genoeg om een tweede keer op te scheppen.

Het was een gezellige en zeer geslaagde middag. Zeker voor herhaling vatbaar! De meeste aanwezigen zijn er de volgende keer op zondag 5 maart weer bij. U bent ook van harte welkom!

Foto’s Ineke Mulders. Meer foto’s op ‘Uw zondagmiddag hoeft niet saai te zijn, want dan is er weer Berghem Ontmoet!’