Vrijwilliger bij de Berchplaets, een leuke, gezellige tijdsbesteding

Nu de Berchplaets weer als vanouds geopend is willen we de vrijwilligerspool uitbreiden. Wellicht heeft u tijd over om de Berchplaets en daarmee natuurlijk de Berghemnaren af en toe van dienst te zijn! In de vrijwilligerspool zijn verschillende taken, er is vast wat voor u bij.

Zo zijn we op zoek naar gastvrouwen en gastheren, om tijdens evenementen, speciale avonden, voorstellingen en andere gelegenheden gasten hartelijk te ontvangen, eventueel gekochte toegangsbewijzen te controleren en het evenement of de voorstelling te begeleiden.

Daarnaast zoekt de Berchplaets mensen die het leuk vinden om koffie, thee en andere drankjes uit te serveren en een pilsje te tappen achter de bar, zowel overdag als in de avond en doordeweeks en in het weekend. Ervaring is niet het belangrijkste, gezellig is het zeker.

Voor iedereen die de Berchplaets en de Berghemnaren een warm hart toedraagt en een paar uurtjes over heeft is dit zeker een leuke tijdsbesteding!

Wilt u meer informatie of uzelf opgeven? Neem dan even contact op met Maria van der Heijden via 0412 40 46 88 of mail naar info@deberchplaets.nl. Of kom gezellig langs in de Berchplaets!