Tomocon 2023 wordt weer in bruisend hart van Berghem georganiseerd!

tomocon-2023

Net zoals in 2022 is Tomocon ook in 2023 weer in bruisend hart van Berghem de Berchplaets op 15 en 16 april! De gratis shuttlebus vanaf station Oss stopt recht voor de deur. Ook TomoTaste, dealerarea en het bubble tea point zijn zijn terug van weggeweest! Natuurlijk komt er op deze 9e editie weer een grote Japanse Markt en een uitgebreid entertainmentprogramma. Maar we gaan ons

in het bijzonder richten op games en Japans streetfood! Dus niet alleen arcadekasten, (retro-)consoles en bijzondere Japanse games, maar ook bordspellen, mahjong, cardgames en allerlei andere spellen die je samen met je (nieuwe) cosplayvrienden kan spelen.

TomoTaste wordt vernieuwd!
TomoTaste beslaat deze editie het hele terrein voor het evenementencomplex. Gezellig terras, karaoke en natuurlijk heel veel Japans streetfood!

TomoTaste nóg groter!
Zoals jullie gewend zijn, is er dit jaar weer veel nieuws bij TomoTaste, maar ook de vertrouwde gerechten zijn terug: Japanse crêpes, yakitori, Japans schaafijs, okonomiyaki, takoyaki, karaage, bubble tea en nog veel meer!

Je kan culinair gaan genieten op ons gezellige en vernieuwde terras!

GRATIS BUSVERVOER
De shuttlebus van Station Oss centraal naar TomoCon (en weer terug) is weer gratis voor iedereen met een ticket. Check hier de vertrektijden.

Vernieuwd programma!
Op zaterdag duurt het entertainmentprogramma tot maar liefst 19.00u!! Op zondag sluiten we om 17:00u Tomocon af met een spectaculair optreden van Dress Up Town!

Blijven slapen? Boek Hotel Fletcher Oss, Boutique Hotel Oss of Hotel de Naaldhof Oss.

Organisatie Tomocon

Meer info op www.tomocon.nl en bekijk hier de foto’s van Tomocon 2022: