BERGHEM – Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt drie voorstellingen in het weekend van 11 en 12 mei in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem.

De voorstelling “Vrouwen op bestelling” is een hilarische klucht in vier bedrijven en is geschreven door Astrid de Haan en Jan Tol. De regie is in handen van Joris Brukx.

Gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen is een reservering sterk aan te raden. Kaarten à 8 euro per stuk zijn te reserveren via www.amicitiaberghem.nl

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei start de avondvoorstelling om 20:00 uur. Op zondag start de middagvoorstelling om 15:00 uur.

“Vrouwen op bestelling” is een vlotte komedie, waarin Johan Dijkstra eindelijk kan stoppen met zijn werk. Hij heeft alles wat zijn hartje begeert, een mooi huis en geen geldzorgen. Het enige wat hij nog mist in zijn leven is een vrouw, of ja er is een vrouw in zijn leven. Sally, alleen is dat de huishoudster. Hoewel Sally wel in is voor meer, heeft Johan daar totaal geen oog voor. Hij besluit een feestje te organiseren voor een aantal vrouwen en daar zijn droomvrouw uit te kiezen. Een goed idee zou je denken, maar Sally laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Wat is zij van plan? Om het feest compleet te maken bemoeien de buren, vooral de buurvrouw zich overal mee.

poster 1 a gesleept klein formaat