Programma

Introductie Mahjong

door Mahjongclub ‘Schoon Spel’

Mahjong is een uit China afkomstig gezelschapsspel voor vier personen. Verwissel het spel niet met het computerspel; het originele Mahjong is een prachtig strategisch en spannend spel met heel veel mogelijkheden. Wellicht nog het beste te vergelijken met Rummikub.

In deze workshop laten leden van Mahjongclub ‘Schoon Spel’ u kennismaken met de basis van dit verslavende spel. Een vervolgcursus behoort tot de mogelijkheden.

Toegang € 2,- incl. koffie of thee, aanvang 20.00 uur 

Tijdens deze Instuif voor jongeren van 8 tot 13 jaar, gaan we sieraden maken. Onder begeleiding leer je verschillende technieken en maak je je eigen ketting, armband of oorbellen.  Meld je voor 7 november aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 10,- incl. consumptie

Door Groei en Bloei.

Zaal open vanaf 18.30 uur * start bingo 20.00 uur * € 30,- voorverkoop

Wie dirigeert Muziekvereniging Concordia het beste en wordt Maestro van Berghem? Wethouder Thijs v. Kessel, Ondernemer van het jaar Theo van de Camp,Toneelspeelster Hanneke van Erp, Prins John d’n Urste en Olympisch kampioene Sanne Voets binden deze avond de strijd aan om deze eervolle titel.

Aanvang 19.30 uur * € 7,50 incl. 1 consumptie in de voorverkoop * € 10,- aan de kassa

Lees meer...

Aanvang 14.30 uur, zaal open vanaf 13.30 uur

Help! Wat doet mijn (klein)kind op de telefoon/tablet?

door Sandra van Bruinisse

Bent u nieuwsgierig naar wat uw kind of kleinkind de hele dag doet op zijn/haar telefoon of tablet? Wilt u op eenvoudige wijze kennis maken met social media platforms als Instagram, Facebook en YouTube? Bent u benieuwd naar de games die het meest gespeeld worden door kinderen en in welke virtuele werelden ze zich bevinden? Mediacoach Sandra van Bruinisse, van bibliotheek Oss, zal u er alles over vertellen. Het wordt een interactieve avond, waar u informatie en uitleg krijgt, maar waar ook veel ruimte is om vragen te stellen. 

Toegang € 2,- incl. koffie of thee, aanvang 20.00 uur 

Zaterdag 24 november in plaats van vrijdag 23 november