Programma

Van 18.30 tot 20.30 uur

Mark van de Veerdonk - Geen Viking

Geen foto

Foto: Cathrien van de Veerdonk

Over Geen Viking

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”. 

 

14 september 2019

Aanvang:  20.15 uur

Entree € 15,- v.v..

Tijd 14.30 - 16.30 uur

Na deel I van de Inbèrgeringscursus zullen Leo Hoeks en Riny Boeijen in het nieuwe seizoen van Berghem Wijzer het tweede en tevens laatste deel van deze cursus verzorgen. Leo Hoeks zal drie onderwerpen verder uitdiepen die kenmerkend zijn voor de geschiedenis van Berghem. Riny Boeijen houdt een inleiding over scheldwoorden en bijnamen in Bèrgs dialect.

Deze Berghem wijzer wordt verzorgd door Aletta Smits.

Tijd 14.30 - 16.30 uur