Programma

Met herkenbare hilarische scenes, prachtige liedjes en een mooie moraal, ontmoeten Maarten, John en Luc, De Mannen van Achterom, hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat. Theatermakers met een Brabants accent en nationale allure.

https://www.youtube.com/watch?v=RCP8zOB26so&t=29s

Aanvang 20.15 uur * € 8,50 in de voorverkoop * € 11,- aan de kassa

Kaartverkoop

Lees meer...

 
 

Bingo! De kinderbingo is een geweldig leuk uitje voor de kids op de zondagochtend. De spanning is bijna voelbaar. Bovendien zijn er prachtige prijzen te winnen.

Aanvang 10.30 uur * per kaartje € 3,- incl. glaasje ranja

 
 

Dankzij moderne technologie wordt het gemakkelijker gemaakt om tot hoge leeftijd alleen thuis te blijven wonen. In deze presentatie vertelt gepensioneerd ingenieur Cor Veroude over de bestaande mogelijkheden en de toepasbaarheid daarvan. Kortom een lezing specifiek gericht op het ouder worden en hoe techniek u hierbij van dienst kan zijn.
Aanvang 20.00 uur *
€ 2,- incl. koffie of thee

 

Voor de kerst maken we nog een prachtige kerstdecoratie om mee naar huis te nemen. Voor alle materialen wordt gezorgd. Speciaal bedoeld voor jeugd van 8 tot 13 jaar. Aanmelden tot 11 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 7,50 incl. consumptie

 

Een grappige kabouter voorstelling voor de allerkleinsten over kabouter Thijm, elfjes, de bijtjes en een beetje magie, gespeeld door Koekla poppentheater. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Aanvang 15.00 uur * € 6,- incl. consumptie in de voorverkoop * € 8,50 aan de kassa

Kaartverkoop

Lees meer...