Locatiemanager Maria v.d. Heijden werd bij afscheid in volle zaal in het zonnetje gezet!

Op 1 november a.s. gaat Maria van der Heijden met pensioen. Vanaf de opening van de nieuwe Berchplaets in 2013 heeft Maria deze taak op zich genomen en heeft ze zich met heel veel overgave ingezet om samen met medewerkers en vrijwilligers alle gebruikers, huurders en bezoekers het best mogelijke te bieden in de Berchplaets.

Het bestuur van de Berchplaets had gekozen, in overleg met Maria, voor een gezellig samenzijn waarbij men op een ontspannen manier met Maria kunnen spreken en haar kunnen bedanken voor haar inzet en vele uren werk in en voor de Berchplaets. Heel veel gebruikers, huurders en verenigingen van de Berchplaets waren naar het bruisend hart van Berghem gekomen om Maria te bedanken voor de prettige samenwerking en al die fijne jaren.

Voorzitter van het bestuur van de Berchplaets Peter van Eekelen opende de avond met een mooie speech. Met een bos bloemen, een aandenken aan de Berchplaets en een geschenkbon werd Maria bedankt voor al die mooie jaren. Vervolgens had Hans Bressers, namens het personeel, een prachtig woordje en de vrijwilligers zongen haar met lied toe. Tot slot nam Maria zelf nog het woord.

Het was een heel mooi afscheid voor Maria. Ze werd in een volle zaal in het zonnetje gezet en dat heeft ze dik verdiend!!!

Meer foto’s staan op GROOTS AFSCHEID VAN LOCATIEMANAGER VAN DE BERCHPLAETS MARIA V.D. HEIJDEN