Kan de Berchplaets op uw stem rekenen?

De Rabo ClubSupport loopt van 5 t/m 26 september. Kan de Berchplaets op uw stem rekenen? De Berchplaets maakt zich sterk voor ‘Schuif gezellig aan’ voor mensen die kunnen genieten van een vers bereide 3-gangen maaltijd!

Samenleving
Dorpshuis de Berchplaets is het bruisend hart van Berghem. Van en voor de Bèrgse inwoners. Een dorpshuis waar iedereen welkom is. Een thuis voor Bèrgse verenigingen en maatschappelijke instellingen. De Berchplaets beschikt over moderne faciliteiten om uiteenlopende dorpsevenementen en culturele evenementen te organiseren.

Ons doel
Hoe leuk is het om samen te eten en een praatje te maken? Iedereen die het gezellig vindt om aan te schuiven, is elke dinsdag welkom om te genieten van een vers bereide 3-gangen maaltijd. Het eten is lekker, maar het ontmoeten en het gezelschap van anderen is zeker zo belangrijk!

Vanaf maandag 5 september 2022 kun je digitaal stemmen via onder andere telebankieren of de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je 3 favorieten en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 26 september.