Heel erg druk bij 2e editie ‘Berghem Ontmoet’ in bruisend hart van Berghem

Berghs Leven organiseerde zondag 6 november samen met de Zonnebloem en Ons Welzijn voor de inwoners van Berghem een gezellige middag met een muzikaal programma genaamd ‘Berghem Ontmoet’ in bruisend hart van Berghem. En het was weer heel druk, bijna 60 mensen, waren present bij de tweede editie van Berghem Ontmoet. Niemand minder dan oud-burgemeester van Berghem Ben Straatsma bracht samen met zijn zoon Abe een bezoekje aan ‘Berghem Ontmoet’. Dat was wethouder van de gemeente Oss Frank den Brok, kapelaan Renders en andere Berghemnaren niet ontgaan en ook zij maakten gezellig een praatje.

De muzikale begeleiding werd verzorgd door Ruud van de Ven met zijn accordeon. Het was erg gezellig en er werd nog zelfs gedanst. Tot slot werden de bezoekers getrakteerd met lekkere erwtensoep en roggenbrood met spek. Dat smaakte heerlijk!

De mensen hadden een prachtige dag gehad en kijken al weer uit naar de volgende editie. Deze is op zondag 8 januari van 14 tot 18 uur. Samen eten, samen koffie drinken, naar muziek luisteren en nieuwe contacten opdoen. Kortom je welkom voelen, daar wil je toch graag bij zijn?