Hart van Berghem bruiste afgelopen weekend met 3 gave activiteiten!

Het hart van Berghem bruist afgelopen weekend met drie gave activiteiten! Zaterdag 19 november stonden de ‘Foute Sint-party’ en ‘Sinter Party’ in de Berchplaets op de planning. En die werden heel druk bezocht. Maar liefst 150 kids waren hier op afgekomen. Ze vonden het heel tof met leuke muziek en mooie spelletjes!

 

 

 

 

 

Zondag 20 november was het een drukke bedoening in onze dorpshuis, want Sinterklaas las voor uit zijn grote boek. Heel veel kinderen waren aanwezig en het was reuze spannend voor de kleintjes! Alle kinderen mochten na afloop nog met Sinterklaas en de pieten op de foto. En zij kregen nog een klein cadeautje van de pieten. Het was een hele geslaagde ochtend. Complimenten gaan uit naar de activiteitencommissie van de Berchplaets en toneelvereniging Amicitia. Ze hadden het prima voor elkaar!

Tot slot werd er ook een grote rommelmarkt georganiseerd. De grote zaal stond vol met kraampjes. Tijdens de rommelmarkt maak je altijd kans om bijzondere decoraties, boeken, kleding en andere koopjes te scoren. De organisatie is heel tevreden over het aantal kraampjes en het bezoekersaantal. Langzamerhand krijgt de rommelmarkt in de Berchplaets steeds meer bekendheid.

Bent u al volger van facebook/deberchplaets of van instagram? Daar staat altijd het laatste nieuws of foto’s van het bruisend hart van Berghem op.