Goede start voor vrijwilligers De Berchplaets

In september beginnen de verenigingen weer met hun activiteiten en er staat gelukkig een groot aantal evenementen op de planning in de Berchplaets. Nu maar hopen dat het dorpshuis het hele seizoen kan draaien en de Berchplaets weer volop in gebruik is als verenigingsgebouw en ontmoetingsplaats. Dat kan alleen maar dankzij de inzet van vele vrijwilligers! Om het nieuwe seizoen goed te beginnen heeft de Berchplaets alle vrijwilligers uitgenodigd voor de barbecue.

Voorzitter van Stichting de Nieuwe Berchplaets Peter van Eekelen opende de middag. Hij bedankte in zijn woordje alle vrijwilligers voor hun inzet van afgelopen seizoen. De voorzitter bedankte ook bestuurslid Bert van Deurzen en vrijwilligster Sandra Bouwman voor hun tijd en energie voor het dorpshuis. Bert is penningmeester geweest en Sandra heeft in verschillende commissies gezeten. Na jarenlang trouwe dienst stoppen ze met hun functies in het dorpshuis. Ze kregen onder andere als bedankje een mooie bos met bloemen.

Vervolgens werd de barbeque geopend en konden de vrijwilligers heerlijk genieten van alle lekkers. De Berchplaets hoopt dat ze weer een beroep kunnen doen op de vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan het bruisende hart van Berghem niet draaien!