Gebruikers banner

Gebruikers
Verenigingen

BBB

BBB is de biljartclub van de Berchplaets. Op maandagavond wordt er een competitie gespeeld met clubs uit de regio.

Berghem Bruist

Berghem Bruist is een 2-jaarlijks evenement waarbij lokale verenigingen en bedrijven zich kunnen presenteren aan het publiek. De organisatie vergadert in de voorbereidingen in de Berchplaets. Daarnaast organiseert men hier de netwerkbijeenkomsten Open Coffee met een gastspreker.

BerghsLeven

BerghsLeven is een initiatief van en voor inwoners van Berghem met als doel hulpvragers en hulpaanbieders met elkaar in contact te brengen. Dat kan bijvoorbeeld bij de Berghse Tafel: elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Berchplaets.

Carnaval

Voorafgaand aan carnaval organiseert Stichting Carnaval onder meer de openbare verkoop, de BKT-show met de Jeugdprinsonthulling en het Kids Carnabal in de Berchplaets. Tijdens carnaval is de Berchplaets thuishaven voor diverse carnavalsverenigingen en worden tal van activiteiten georganiseerd met als hoogtepunten de prijsuitreiking van de jeugdoptocht op zaterdag en de verlichte optocht op zondagavond.

Club van Oud-Prinsen

De Club van Oud-Prinsen komt maandelijks bijeen in de Berchplaets

Coderdojo-Oss

Ben je tussen 7 en 17 jaar en wil je leren programmeren? Onder begeleiding van professionele programmeurs stapsgewijs aan de slag in de digitale wereld? Kom samen ontdekken, uitvinden, ontwerpen, zien, doen, ervaren en kennis delen!

Dancing Eagles

Dancing Eagles

Liefhebbers van Country Linedance zijn iedere woensdag avond vanaf 19.00 uur van harte welkom om onder leiding van Jan Ansems te dansen in de Berchplaets. Vooral wanneer je geen vaste danspartner hebt en wel graag wil dansen, is Country Linedansen een superleuk alternatief.

DC BeatYes

Bestaat uit meer dan 50 enthousiaste dansers in verschillende leeftijdsgroepen. DC BeatYes (Dansclub BeatYes) neemt deel aan (inter)nationale wedstrijden in dansen als Garde Polka, Show Modern en Show Karakter.

De DonderdagAvondClub

De DAC is een club voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 20 jaar en komt elke donderdag van 19.00 tot 21.30 bij elkaar om samen muziek te maken, te knutselen oftewel een leuke avond te hebben.

FIT! Berghem

FitBerghem

Diverse groepslessen: Basic Steps / BBB / TotalFIT! / Voeding en wellicht komt er nog veel meer. Op woensdag- en vrijdagochtend verzorgt FIT! Berghem groepslessen in een ontspannen sfeer, laagdrempelig én gezellig! De lessen worden verzorgd door een ervaren instructeur en we hanteren geen langdurige abonnementen.

GEO Oss

Stichting GEO Oss is opgericht voor geïnteresseerden in mineralen, fossielen en gesteenten. Er worden regelmatig clubavonden en excursies georganiseerd - zowel voor volwassenen als jeugd – en elk jaar wordt in november een grote mineralenbeurs gehouden.

Handwerkclub Vrij en Blij

Een groep dames die iedere dinsdagmiddag elkaar ontmoet en handwerkt. Heb je ook zin in samen handwerken, sluit je dan hierbij aan.

MEER! Dans

MEER! Dans is heel veelzijdig en biedt lessen in Hiphop, Dancehall, Streetdance, Breakdance, Modern, Peuterdans en Dans & Beweging 50+. Trainingen zijn er vanaf 2 jaar tot alle leeftijden. Dansen is leuk, fijn, sportief en uitdagend voor iedereen! Ook zijn er Demoteams om de Dans skills echt goed verder te ontwikkelen! Lessen zijn op meerdere dagen in de week.

Oase – Hospice en Thuiszorg

Biedt ondersteuning door opgeleide vrijwilligers bij terminale cliënten thuis of bij bewoners in de terminale fase in het hospice. Zowel in de thuissituatie als in het hospice wordt medische en verpleegkundige hulp verleend. Voor overlegsituaties met alle vrijwilligers vergadert Oase Hospice en Zorg Thuis in de Berchplaets.

OSV-Oss

Duikvereniging OSV-Oss maakt gebruik van de Berchplaets voor overleg, opleidingen en keuringen.

Parochiekoor

Het Parochieel gemengd koor repeteert op donderdagavond in de Berchplaets van 20.00 tot 22.00 uur. Niet alleen op zondag, maar ook bij uitvaarten en huwelijksjubilea wil het koor een muzikaal steentje bijdragen aan een sfeervolle viering.

Pilates Ravenstein

Pilates is een bewegingsvorm die staat voor het opbouwen van een sterk lichaam en een sterke geest. Lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond in de Berchplaets door ervaren instructrice.

Senioren55+ Gym

Een gezellige club mensen die iedere dinsdagmorgen gymmen van 9.00 tot 10.00 uur.
We bewegen op moderne muziek, doen oefeningen voor flexibiliteit en krachtbehoud, werken aan hersentraining en zorgen voor ontspanning en een gezellig samen zijn.
De nadruk ligt op motoriek en mobiliteit in stand houden, ieder in z’n eigen kunnen.
Kom gratis een proefles meedoen of even kijken.

Seniorenvereniging De Herfstzon

De Herfstzon organiseert een groot aantal activiteiten voor de ouderen in Berghem, zoals biljarten, creatief bezig zijn, gymnastiek, dansen, fietsen, kaarten, kienen, zingen, volksdansen, breien, Nordic Walking en nog veel meer. Samen zijn en plezier staat daarbij voorop!

SPONS Jeugdtheater

SPONS Jeugdtheater is een theatergroep die kinderen in alle leeftijden een podium biedt om te spelen, zingen en dansen. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft en de talenten op het gebied van podiumkunst ontwikkelt.

Stichting Beeldend Berghem

Kunst van amateurkunstenaars uit eigen omgeving en organisatie van activiteiten ter ondersteuning van kunst en cultuur in Berghem.

Stichting Berghem Tegen Kanker

Een groep vrijwilligers die de palliatieve zorg bij kanker ondersteunt door middel van diverse acties. Interesse?

Tekenclub

De tekenclub komt op donderdagavond vanaf 19.00 uur bijeen om te tekenen en te schilderen.

Toneelvereniging Amicitia

Toneelvereniging Amicitia

AMICITIA is een vereniging die het amateurtoneel een warm hart toedraagt. Serieus tijdens de repetities, daarnaast tijd voor een gezellig samenzijn om zo uiteindelijk mooie uitvoeringen op de planken te zetten. Iets voor jou? Meld je aan als speler of vrijwilliger.
Of kom genieten bij één van onze voorstellingen!

Vocal Group Crescens

Vocal Group Crescens is een vrouwenkoor dat onder leiding van dirigent Rein Boeijen een divers repertoire zingt. Muziek, maar ook de onderlinge vriendschappen zijn belangrijk. Elke week wordt uitgekeken naar de vrijdagavond, wanneer enthousiast wordt gerepeteerd in de Berchplaets.

Vrouwen Contact Berghem

Een gezellige en actieve vereniging die interessante bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes organiseert gericht op vrouwen. Tijdens de inloop in september bent u vanaf 19.30 uur welkom voor een nadere kennismaking.