Gebruikers banner

Gebruikers
Maatschappelijke gebruikers

Bibliotheek Berghem

Bibliotheek Berghem is een drukbezochte en gezellige bibliotheek en is te vinden op de eerste etage van de Berchplaets. De Bibliotheek is geopend op maandag 13.30-19.00 uur, woensdag 13.30-17.30 uur en op vrijdag van 13.30-17.30 uur.
Er vinden regelmatig leuke activiteiten plaats. Om op de hoogte te blijven van de activiteiten, collectie en andere leuke weetjes, volg de facebookpagina De Bibliotheek Berghem.

Cocaine Anonymous

Cocaine Anonymous is een groep van, door en voor verslaafden die elke vrijdag van 19.30 tot 20.45 uur bij elkaar komt om te herstellen van hun verslaving met als doel clean te blijven.

De Berghse Tafel

De Berghse Tafel is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Berghem, jong of oud, geboren of nieuw in het dorp. Elke donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur wordt in de Berchplaets aan de Berghse Tafel koffie gedronken. Er wordt bijgepraat, nieuwe vrienden opgedaan en naar elkaar omgekeken. Schuif gerust eens aan.

De Zonnebloem

De Zonnebloem afdeling Berghem

Zonnebloem afd. Berghem wil oudere mensen en mensen met een fysieke beperking die hierdoor in een sociaal isolement dreigen te raken, bereiken middels bezoekwerk en dagactiviteiten.

Dorpsraad

Deze behartigt de belangen van de Bergse gemeenschap in de gemeente Oss. Tijdens de openbare vergaderingen zijn leden van de Bergse gemeenschap van harte welkom.

Prikpost Berghem

Voor bloed laten prikken of materiaal inleveren kunt u van maandag t/m vrijdag terecht in de Berchplaets, echter alleen op afspraak.
Telefoonnummer: 0413-401908 of via de website https://afspraakbloedafname.bernhoven.nl/

Repair Cafe

Een initiatief van Berghemse vrijwilligers die zeggen: weggooien? Mooi niet! Elke derde woensdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 uur kunt u samen met vrijwillige reparateurs uw kapotte spullen of kleding in orde maken. Een financiële bijdrage voor de hulp wordt op prijs gesteld.

RijbewijskeuringsArts.nl

Rijbewijskeuringsarts-logo

Bij RijbewijskeuringsArts.nl kunt u terecht voor de goedkoopste keuringen, van rijbewijskeuringen voor 75-plussers tot medische keuringen voor beroepschauffeurs. De Berchplaets is een van de locaties waar u terecht kunt voor uw keuring. Deze worden deskundig en zorgvuldig uitgevoerd door dr. Robert Sadiek. De keuringen verlopen exact volgens de regels van het CBR.

Volksuniversiteit

Volksuniveristeit Oss

Volksuniversiteit Oss is een professionele organisatie die taalcursussen aanbiedt in 15 verschillende talen. Ook geeft Volksuniversiteit Oss cursussen, lezingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, body & mind en ondernemen & digitaal. Ontwikkel jezelf, óók in de Berchplaets in Berghem.