Een nieuwe website voor de Berchplaets

Ja! U ziet het goed een nieuwe website, zomaar in eens lijkt het wel! Maar dat is natuurlijk niet zo. Het besluit om een nieuwe website online te zetten is onderhand al meer dan een jaar geleden genomen. Er volgde een heel proces.
Dat proces begon met een aantal zaken (opnieuw) te bedenken namelijk wat het doel is van een website voor de Berchplaets? Het doel is veelzijdig, de website is een belangrijk communicatie middel vanuit de organisatie naar de verschillende gebruikers van de Berchplaets.  Er moet ruimte komen om de activiteiten aan te kondigen en daar moet een kaartverkoop achter zitten. Alle gebruikers, zoals de bibliotheek, verenigingen en andere partijen die in de Berchplaets hun thuis vinden, krijgen ook een plekje op de website. Daarnaast is het mogelijk om de diverse ruimtes te huren en die informatie willen we ook communiceren. Natuurlijk wordt er ook ruimte gereserveerd voor de organisatie van de Berchplaets zelf en niet te vergeten de belangrijkste functie elkaar ontmoeten in de Berchplaets.

Vervolgens is er bekeken hoe de website opgebouwd wordt. Daarbij proberen we ons voor te stellen hoe de bezoekers de website gaan gebruiken en op welke manier iedere bezoeker gemakkelijk kan vinden waar hij of zij naar op zoek is. Daarbij hebben we de professionele hulp ingeschakeld  van PE Projects uit Heesch en zijn er dankzij Willy Boeyen en Bert Akkermans ook weer een aantal nieuwe mooie foto’s op de website gekomen.

Zie hier nu het resultaat, wij zijn er blij mee! Laveer maar eens over de website en bekijk uw vereniging, bekijk het programma of de verschillende mogelijkheden tot zaalhuur of link eens door naar de social media. We zijn benieuwd wat u er van vindt?