Een make-over voor zalen van de Berchplaets

Een aantal zalen van de Berchplaats hebben een sfeervolle make-over gekregen. Wie de zalen Piekenhoef, Vossenhol, Hoessenbos, Rijsven en ’t Reut kent als functionele maar toch wat ‘steriele’ zalen, zal bij een komend bezoek verrast worden door de enorme foto’s die op één van de wanden zijn geplaatst.

De foto’s zijn afkomstig van Ad Megens en laten verschillende beelden zien van Berghem, maar ook uit de natuur. Het bedrijf WiRo uit Berghem zette deze prachtige foto’s op fotobehang en vervolgens op de wanden van deze zalen. De foto’s elders op de website laten het resultaat zien. Hopelijk kunt u het binnenkort met eigen ogen aanschouwen.

 

 

Vooral de natuurfoto’s maken indruk en nieuwsgierig naar de werkwijze van de fotograaf. Ad Megens vertelt dat hij de foto’s gemaakt heeft in het betreffende gebied of wijk. Behalve de foto van de vossen die zijn gemaakt in het natuurgebied ‘Amsterdamse Waterleiding Duinen’. En dat vergt geduld want zo’n vos laat zich natuurlijk niet op commando zien; Ad is dagenlang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het bos te vinden om een dergelijke foto te maken. En daarmee worden de foto’s helemaal speciaal! Wilt u meer foto’s zien van Ad neem dan een kijkje op zijn website.