Een kop koffie en een gezellig gesprek

koffie en gezellig praatje

Deze coronatijd zorgt ervoor dat we elkaar niet meer zien en spreken. En juist omdat je je graag aan de corona regels wil en moet houden blijf je zo veel mogelijk thuis en ontmoet je familie en vrienden online of op afstand. Dat wordt na meer dan een jaar steeds lastiger, zeker voor een groep mensen die de afleiding van werk of andere bezigheden nauwelijks of niet hebben. Dan is het gezellige praatje bij een kop koffie een groot gemis.

De Berchplaets  geeft de gelegenheid om eens een gezellig praatje te maken met anderen speciaal voor hen die zich af en toe alleen voelen en behoefte hebben om anderen te ontmoeten, natuurlijk op een veilige wijze. Dat kan op verschillende manieren.

Elke vrijdagochtend is er een Koffieuurtje (van 10:00 tot 11:30) en eens in de twee weken is er ‘Schuif gezellig aan’  waarbij er samen een maaltijd genuttigd wordt. Deze maaltijden worden elke oneven week op dinsdag om 17:30 georganiseerd en zoals de naam al zegt; naast de maaltijd is het ook gezellig om op die manier anderen te ontmoeten. Wel graag even aanmelden via 0412 404688.

Dus wilt u even het huis uit voor een gezellig praatje meldt u aan!

Op vrijdagochtend is het eerste kopje koffie €2,- en het tweede kopje gratis, voor de maaltijd op dinsdagavond betaalt u €7,50