De nieuwe slogan van de Berchplaets is bekend!

De Berchplaets, bruisend hart van Berghem.

De nieuwe slogan van de Berchplaets is bekend! De Berchplaets was op zoek naar een passende slogan voor ons dorpshuis. Eind 2021 konden de inwoners van Berghem meedenken en een mooie slogan insturen. En van die mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt. Maar liefst meer dan 90 slogans zijn binnengekomen. Daar vanuit werd er een selectie gemaakt en konden de inwoners kiezen wat de beste slogan was. De keuze was niet moeilijk, er was veel overeenstemming.

Bruisende belletjes.

Zondagochtend waren wethouder Frank de Brok (VDG) en de bedenker van de nieuwe slogan Johnny Ulijn aanwezig om in de pauze van de kinderbingo de slogan te onthullen. Voorzitter van het bestuur van Stichting De Berchplaets, Peter van Eekelen, had een inleidend woordje en vroeg aan alle kids om naar voren te komen. De kinderen hadden een bellenblaaspotje gekregen en mochten bellen blazen in de foyer van de Berchplaets.

     

De belletjes komen terug in het beeldmerk. Frank de Brok en Johnny Ulijn trokken aan een touwtje en vanuit de balustrade kwam een mooie banier naar beneden met de nieuwe slogan ‘De Berchplaets, bruisend hart van Berghem’!

Een applaus en een bedankje.

Een applaus was op zijn plek en natuurlijk ook een bedankje voor WIRO reclame die het prachtig beeldmerk ontwierp en de banners en bord leverden. Johnny Ulijn was heel blij dat zijn slogan is uitgekozen. ‘Ik ben reuze trots dat mijn slogan hier is onthuld’, was zijn reactie. ‘Speciaal voor deze onthulling is de wedstrijd van Ajax naar vrijdag verzet’, lachte hij.

Het bestuur wil met de slogan ‘bruisend hart van Berghem’ de Berchplaets gaan promoten en rekenen erop dat ‘bruisend hart van Berghem’ blijft hangen. De Berchplaets, bruisend hart van Berghem!

Het bestuur kan terugkijken op een geslaagde ‘operatie’ en toepasselijk werd met champagne geproost op de nieuwe slogan!